EBG Pitch Recreatie & Toerisme

Heb jij een mkb-bedrijf of startup?

  • Ben je gevestigd of ga je je vestigen in de EBG regio of wil je hier je idee uitvoeren?
  • Kan jouw idee of businessplan in 2018 uitgevoerd worden?
  • En heb jij een goed idee, passend bij het thema Recreatie, Toerisme & Vrijetijdseconomie?

Meld je dan aan voor EBG Pitch en wie weet maak jij kans op € 20.000. Het enige dat je hoeft te doen is vóór 1 februari je reactie achterlaten op de website van Economic Board Groningen.

Praktische informatie

Datum t/m
Locatie

Na je aanmelding?
Zien wij iets in jouw idee? Dan krijg je van ons een uitnodiging voor de selectiedag op 5 februari. Hier presenteer je jouw idee aan onze selectiecommissie. Zij kiezen de drie ondernemers met de beste ideeën die live mogen pitchen op 21 februari aan de vakjury, bestaande uit drie leden van het kwaliteitsteam programma Vrijetijdseconomie: Tessa aan de Stegge, Wouter Olland en Floris Venneman! Tijdens de finale krijg je de mogelijkheid om het publiek te bewegen en te inspireren om op jouw idee te stemmen, erin te investeren of een donatie te doen. Voorafgaand aan het event bieden wij je de begeleiding die je nodig hebt om jouw idee zo goed mogelijk te presenteren.

Hoe werkt EBG Pitch?
EBG Pitch vindt plaats op 21 februari 2018, bij boerderij De Diek’n in Zeerijp. Daar bepaalt het publiek samen met de vakjury wie er met € 20.000 euro naar huis gaat. Elke finalist krijgt de tijd om kort zijn of haar idee te presenteren. Daarna kunnen het publiek en de jury vragen stellen aan de pitchers en vice versa. EBG Pitch is een interactief evenement en biedt jou als deelnemer publiciteit, sympathisanten, klanten, ambassadeurs, financiering en de nodige (netwerk)ingangen! En niemand gaat met lege handen naar huis, alle deelnemers kunnen advies krijgen bij de verdere ontwikkeling van hun businessplan.

Finalisten live in actie zien?
Wil je onze finalisten live op het podium zien en meebeslissen wie er met € 20.000 naar huis gaat? Je kunt je nu al aanmelden. Klik hier voor het aanmeldformulier.