Innovatiewerkplaats Noord-Nederland

MKB

Digitalisering

Samen met ondernemers, bestuurders, politici, vertegenwoordigers van kennisinstituten, het beroepsonderwijs en maatschappelijke organisaties geeft het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) deze dag nieuwe impulsen aan de economische ontwikkeling van en innovatie in Noord-Nederland.

In de ochtend delen vier (inter-) nationale topsprekers hun visie op de kansen die de nieuwe economie Noord-Nederland kan bieden. In de middag vindt in interactieve werkvormen hierop een verdiepingsslag plaats. Denk mee over actuele noordelijke thema’s als het aanjagen van nieuwe innovaties, internationalisering, verduurzaming of de arbeidsmarkt en onderwijs. 

Praktische informatie

Datum
Aanvang09:00
Locatie
  • Theater de Nieuwe Kolk
  • Weierstraat 1
  • 9401 ET Assen

Onder leiding van Alfred Welink, voorzitter VNONCW-Noord, starten we de dag met inspirerende keynotes van sprekers die regionaal, nationaal en internationaal hun sporen hebben verdiend. Tijdens het middagprogramma vindt via interactieve werkvormen een verdiepingsslag plaats op ingebrachte vraagstukken van partners. Ook wordt een innovatiedebat gehouden en delen we de uitkomsten van de Noord-Nederlandse Innovatiemonitor over creativiteit en ondernemerschap.

Praat mee over oplossingen voor actuele noordelijke uitdagingen. Aanmelden kan op de website van SNN.