Netwerkbijeenkomst Groningen@Work 2018

De provincie zet in op stimuleren van bedrijvigheid, het investeren in mensen en het bijdragen aan een aantrekkelijk ondernemersklimaat. Dit doen we samen met veel partijen. Daarbij hebben we vooral aandacht voor het MKB en stellen we de vraag van de markt centraal.

Dit alles gebeurt onder de noemer van Groningen@Work, het programma voor economie en arbeidsmarkt van de provincie Groningen 2016-2019. Graag nodigen w u uit aanwezig te zijn bij de jaarlijkse netwerkbijeenkomst over Groningen@Work.

Praktische informatie

Datum
Aanvang17:00
Locatie

Het programma
Op deze avond praten wij en vooral ook vertegenwoordigers vanuit de praktijk u bij over de ontwikkelingen, resultaten en mogelijkheden van Groningen@Work. Onderwerpen die voorbij komen zijn onder andere Top Dutch, de Groninger Ondernemersregeling en de Kansrijke Leerweg. Onze interesse gaat daarbij ook uit naar uw feedback.

Aanmelding
U kunt zich hier voor deze bijeenkomst aanmelden. Er is een grens aan het aantal beschikbare plaatsen, dus geef u snel op, uiterlijk voor 11 januari 2018. Bent u nu al nieuwsgierig? Op www.groningenatwork.com vindt u nieuws en informatie. U kunt zich daar ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Ook kunt u ons volgen op Twitter: @groningenatwork.