Student-ondernemers pitchen beste idee op Provinciehuis

MKB

Op donderdag 8 februari pitchen drie jonge student-ondernemers hun idee in het provinciehuis. Onder de naam Golden Pitch maakt één van de drie ambitieuze ondernemers kans op een mooie prijs en eeuwige roem. Na de drie pitches is er een inspirerend verhaal van oud-Noordeling en ondernemer Arjen Banach over geluk en ondernemen. De pitch is een onderdeel van de Noordelingen: Een Minor Ondernemerschap voor studentondernemers met groeiambitie. Per half jaar worden 10 deelnemers geselecteerd op basis van ambitie en potentie van het concept. Vier hogescholen werken met meer dan 25 partners om deze ondernemers te ondersteunen. Groei van het bedrijf, persoonlijke ontwikkeling, netwerken.

Praktische informatie

Datum
Aanvang15:30
Locatie

Wees welkom
Ook het publiek wordt actief betrokken bij de pitches; sterker nog; ze verwáchten vragen uit het publiek. Ondernemers uit het Noorden, ondernemende studenten en afgevaardigden van hogescholen, gemeentes en de Noordelijke provincies zijn aanwezig.  U bent van harte welkom om deze eindwedstrijd bij te wonen.

En de winnaar is
Als laatste neemt gedeputeerde Patrick Brouns kort het woord en maakt hij de winnaar van het event bekend. Vervolgens is er onder het genot van een muziekje een borrel en natuurlijk de mogelijkheid om te netwerken.

Programma
15:30 Ontvangst Provinciehuis
16:00 Opening Hans Popken, (clustrcoördinator programma’s en subsidie bij de provincie Groningen) 16:15 De Golden Pitch
17:00 Arjen Banach over geluk & ondernemen
17:30 Gedeputeerde Patrick Brouns kondigt winnaar aan
17:45 Gezellige netwerkborrel 

Aanmelden
Aanmelden om aanwezig te zijn bij de Golden Pitch kan via deze link.

Parkeren
Parkeren kan onder het Provinciehuis. Let op! Denk om aanrijdtijden, we kunnen niet garanderen dat er plek is. Wil je het zekere voor het onzekere nemen? De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid is in de Parkeergarage Damsterdiep. Deze is op loopafstand van het Provinciehuis (8 minuten)

De Golden Pitch van 2016 op het TT-circuit van Assen.

De Golden Pitch van 2016 op het TT-circuit van Assen.