Uitreiking Jonge Ondernemersprijs (JOP) & Noordelijke Innovatie Award (NIA)

MKB

De Jonge Ondernemersprijs stimuleert en staat voor ondernemerschap, in het bijzonder jong ondernemerschap. Ondernemerschap is de katalysator van elke samenleving. Jonge ondernemers snappen wat er nodig is om de vereiste stap voorwaarts te zetten en vanuit hun creativiteit en innovatiekracht zijn zij in staat om blijvende verdienmodellen te realiseren die economische groei en werkgelegenheid met zich meebrengen De JOP biedt een podium voor deze groep jonge en succesvolle ondernemers. De organisatie is er van overtuigd dat dit podium een inspirerend effect heeft op heel Noord-Nederland.

Praktische informatie

Datum
Locatie
  • Locatie is nog onbekend

De Noordelijke Innovatie Award (NIA)

Ben jij een innovatieve ondernemer in Drenthe, Fryslân of Groningen? Ben jij continu aan het vernieuwen binnen jouw bedrijf? Of heb je een fantastisch innovatief idee dat bijdraagt aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen in Noord-Nederland? Meld je dan aan voor de JOP en daarmee ook voor de Noordelijke Innovatie award, powered by SNN.

De winnaar krijgt een innovatie arrangement. Samen met onze partners helpen we jou een jaar lang om je innovatieve ideeën verder te brengen. We zetten onze middelen, kennis en netwerken voor je in. Kijk daarnaast op www.echteinnovaties.nl welke subsidie van het SNN jou kan helpen je innovatie verder te brengen.

Uit alle inzendingen voor de JOP, selecteert een onafhankelijke commissie, bestaande uit personen uit het bedrijfsleven en onderwijsveld, de winnaar voor de Noordelijke Innovatie Award.

Alle informatie over deze twee prijzen is te vinden op http://www.jongeondernemersprijs.nl/.