al meer dan 2.000 aanmeldingen voor TopDutch campagne

27 jun 2017

Ruim 2.000 talenten schreven zich in de eerste week in voor een virtuele baan bij Tesla. Veel ondernemers en politieke prominenten scharen zich landelijk achter de TopDutch-campagne om Noord-Nederland gezamenlijk op de kaart te zetten als duurzame energieregio.

‘Geweldig dat meer dan 2.000 enthousiaste talenten zich inschrijven voor een nog niet bestaande baan’, aldus Patrick Brouns, gedeputeerde Economische Zaken van de provincie Groningen: ‘We hebben informeel van Tesla-medewerkers vernomen dat het enthousiasme en organiserend vermogen van onze regio zeker bij ze is aangekomen, dus de komende weken zullen we de campagne intensiveren.’

Groene bril
Henk Brink, gedeputeerde Economische Zaken van de provincie Drenthe: ‘Er loopt zoveel talent in onze regio rond. Een nieuwe generatie bekijkt de wereld door een groene bril, ze werken graag bij een bedrijf dat de wereld groener maakt, dus delen we in deze campagne groene zonnebrillen uit. De brillen zijn inmiddels roofgoed, dus wees blij als je er eentje te pakken krijgt, en schrijf je vooral in op TopDutch.com.’

Prominente steun
‘Ons hoofddoel is onze regio te promoten als dé meest vooruitstrevende op het gebied van duurzame energie, en te laten zien dat we de deuren openzetten voor bedrijven en talent. We zijn blij om te zien dat dit signaal ook duidelijk landelijk wordt opgepakt, gezien de openlijke steun die prominente politici’, aldus Sander de Rouwe, gedeputeerde Economische Zaken van de provincie Fryslân.

Zo tweette Prins Constantijn van StartupDelta: ‘Ich bin ein… TopDutch’. Neelie Kroes vroeg vanaf haar @kroescontrol account op Twitter of ze met haar 75 jaar ook aan mocht sluiten, waarop TopDutch reageerde met een foto van een zelfrijdende Tesla op 75 kilometer per uur. Meerdere landelijke politici onder wie CDA-voorzitter Ruth Peetoom en Mark Rutte zijn gesignaleerd met de kenmerkende TopDutch-bril.

2.000 aanmeldingen voor #TopDutch

2.000 aanmeldingen voor #TopDutch

Reacties

Nog geen reacties

Laat een reactie achter
  • Wordt niet openbaar gemaakt