Geautomatiseerde casemaker voor Chris Russell B.V. Groningen

5 jun 2018

MKB

Chris Russell B.V. uit de stad Groningen, is straks de eerste partij in Nederland met een innovatieve geautomatiseerde casemaker. De investering in deze nieuwe en duurzame machine  zorgt er voor dat Chris Russell B.V. haar onderscheidende positie als creatief productiecentrum behoudt én verbetert en levert op termijn een toename van 5 extra fte's (2 LBO/MBO, 3 HBO) op. De provincie Groningen draagt € 47.768 bij aan deze investering. 

Chris Russell B.V. verzorgt al meer dan 25 jaar kleine oplages reclame en drukwerk voor MKB en winkelketens in Nederland. Kernwoorden voor het bedrijf zijn: kleine, unieke oplages, snel, flexibel, kwaliteit en maatwerk. Op dit moment zijn er ongeveer 110 werknemers in dienst en verkopen ze digitaal drukwerk via de merken: Fotofabriek, Studentendrukwerk en Chris Russell B.V.

Onderscheidend 

Via Fotofabriek.nl kunnen consumenten fotoboeken, kalenders, kaarten, posters en ander digitaal drukwerk bestellen. Alles wordt in eigen huis geproduceerd, snel, flexibel en met de hoogste kwaliteit. Dit heeft ervoor gezorgd dat Fotofabriek.nl in 2018, voor de 6e keer op rij, de beste fotoboekenaanbieder van Nederland is geworden. Om deze positie te behouden, investeert Chris Russell B.V. in een innovatieve geautomatiseerde casemaker.

Uniek en duurzaam

Een (foto)boek, agenda of multomap heeft een harde case (kaft). Het maken van de case bevat nu nog veel handwerk. Door de komst van de slimme geautomatiseerde casemaker is Chris Russell B.V. in staat om van 1 tot 10.000 exemplaren snel en efficiënt te maken en vaak zelfs binnen één dag te versturen. De machine is uniek omdat er minder lijm verbruikt wordt door een speciale manier van aanbrengen. Daarnaast zorgt de casemaker voor een constante kwaliteit van de cases en voor minder verspilling van materiaal.  

Groningen@Work

Groningen@Work is het programma Economie en Arbeidsmarkt 2016-2019 van de provincie Groningen. Het doel hiervan is om de economie te versterken en daarmee zoveel mogelijk mensen aan het werk te krijgen. Het programma omvat projectensubsidieregelingen en revolverende fondsen waar ondernemers aan deel kunnen nemen of een beroep op kunnen doen. De bijdrage die Chris Russell B.V. heeft gekregen is afkomstig uit de subsidieregeling Programma Innovatief en Duurzaam MKB Groningen 2.

Reacties

Nog geen reacties

Laat een reactie achter
  • Wordt niet openbaar gemaakt