Let's Fund: Het eerste live crowdfunding evenement van Groningen

11 mei 2017

Op donderdagavond 18 mei presenteren vijf startende, kansrijke ondernemers hun bedrijf en toekomstplannen. Dit evenement heeft de naam Let's Fund en is het eerste live crowdfunding evenement van Groningen. Let's Fund! staat in het teken van kansen zien, gunnen en investeren. Het doel van de avond is door middel van live crowdfunding jonge ondernemers verder te helpen en innovatieve startups te laten groeien. Niet alleen financiële middelen, ook in-kind bijdragen helpen de starters verder. Funden kan gedurende de hele avond via de mobiele telefoon, met natuurlijk als streven voor iedere kandidaat zijn of haar doelstelling te halen. Klik hier om  aan te melden voor dit evenement.

De pitchers
Eline, Fimme, Margot, Wouter en Joost, en Rick krijgen op 18 mei de kans zich te presenteren om de financiering en middelen te krijgen om hun bedrijf te laten groeien. De startups zijn divers, de pitchers uniek. Ieder met een eigen verhaal en een eigen doel. Leer ze kennen!

De details
Datum: Donderdag 18 mei, van 19.00 - 22.00 uur
Locatie: De Appel, Zernike Campus Groningen
Adres: Zernikeplein 7, Groningen
Uiteraard zijn toegang, hapjes, drankjes en parkeren (P3) gratis. Tijdens Let's Fund! spendeert u alleen geld aan de juiste zaken: de startups.

Alles over Let's Fund! vindt u op LetsFund.nl.
 

 

Reacties

Nog geen reacties

Laat een reactie achter
  • Wordt niet openbaar gemaakt