Kosteloos Spreekuur Internationaal Zakendoen WTC Noord-Nederland

29 sep 2017

Welke stappen moet ik zetten om te gaan exporteren? Hoe vind ik een partner in het buitenland? Hoe stel ik een exportplan op? Aan welke juridische en logistieke zaken moet ik denken? Het antwoord op al deze vragen krijgt u in het spreekuur Internationaal Zakendoen. Het World Trade Center Noord-Nederland organiseert samen met de gemeente Groningen één keer in de twee weken het spreekuur Internationaal Zakendoen. Dit spreekuur wordt uitgevoerd door aan het World Trade Center verbonden coaches uit de regio, die allen ervaren exporteurs zijn met minimaal 15 jaar ervaring in de export. Het spreekuur is kosteloos. 

In gesprekken van 45 – 60 minuten worden uw vragen besproken en wordt er gekeken hoe uw onderneming verder geholpen kan worden. Dat kan betekenen dat het bedrijf wordt doorverwezen naar specifieke organisaties of dat een bedrijf gebruik kan maken van diverse instrumenten die het WTC samen met partners aanbiedt bij zowel exporteren als importeren. Het World Trade Center is één van de 320 kantoren in 90 landen en ondersteunt bedrijven die zich internationaal willen oriënteren of versterken. Het World Trade Center doet dat door kennis en contacten te leveren en heeft daarvoor verschillende instrumenten: coaching, B2B partnerscans, marktonderzoek, juridische ondersteuning, logistieke ondersteuning, deelname aan handelsmissies en kennis vergroten via workshops of cursussen.

Inschrijven?

Het spreekuur is gratis en wordt één keer in de twee weken in Groningen gehouden. De gesprekken zijn op afspraak en vinden plaats bij de WTC desk in het International Welcome Center North (IWCN) in Groningen: Gedempte Zuiderdiep 98, 9711 HL Groningen. Klik voor inschrijven en meer informatie hier. Voor vragen kunt u terecht bij: h.veldhuizen@wtcleeuwarden.nl.

Reacties

Nog geen reacties

Laat een reactie achter
  • Wordt niet openbaar gemaakt