Veel belangstelling MKB voor Groninger Ondernemingsregeling

5 feb 2018

MKB

Veel belangstelling MKB voor Groninger Ondernemingsregeling

Al ruim zestig ondernemers hebben een beroep gedaan op de Groninger Ondernemersregeling van de provincie Groningen. Zij doen mee aan een van de tien programma’s die worden aangeboden en krijgen 50% van de kosten vergoed tot een maximum van 5.000 euro. Gedeputeerde Patrick Brouns is enthousiast: “We hopen komend jaar nog eens 150 MKB'ers op deze manier verder te kunnen helpen bij het ondernemen. De meeste belangstelling gaat uit naar de meester-gezel programma’s, maar ook de programma’s die gericht zijn op ondernemersvaardigheden en op export zijn in trek.”

De volgende programma’s maken onderdeel uit van de Groninger Ondernemersregeling.

Ondernemen

  • VentureLabNoord: Verbetering van ondernemersvaardigheden. 
  • Student Consultancy: Rijksuniversiteit Groningen: Onderzoek door studenten.
  • Ondernemer Coacht Ondernemer', VNO-NCW en MKB Noord: Beginnende en ervaren ondernemers krijgen coaching van andere ondernemers.
  • Business Versneller: Rabobank: Een trainingstraject voor ondernemers, met als doel bedrijven sneller te laten groeien.
  • Advisorgroep: Ondernemersfactory Winschoten, Startende ondernemers kunnen hier terecht voor een werkplek en drie trainingsprogramma's.

Export

Meester-gezel trajecten

Er komen geregeld nieuwe programma's bij waar de ondernemer van gebruik kunnen maken. Kijk voor meer informatie in het menu onder financiering of mail ondernemersregeling@provinciegroningen.nl.

Reacties

Nog geen reacties

Laat een reactie achter
  • Wordt niet openbaar gemaakt